Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Taget ur en vardag och dess funderingar.


Alla förbannade TV-apparater är dumma i huvudet!

Nu är det nog, nu ska den dö.
Sprakande kanaler utan färg
eller någon som helst skärpa.
Den är helt och hållet dum i huvudet.
Inte vettig någonstans.
Den har fan inte rätt att få leva längre.
Mot soptippen!

Men sen igen,
TV-apparater har ju inga huvuden..
Hur går det ihop?
Man kan väl inte vara dum i något som man inte har?
och även om den nu skulle vara dum i huvudet..
Vem är jag att dömma det?




Fri vers av Linda^^
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-01 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^