Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De mörka vattnet

så som det svarta vattnet
drar ner än i strömmen
Drar du ner mig
Så som man kväver en ciggaret under foten
kväver du mig
så som du glömmer bort mig
så glömmer folket av de ensama
så som jag drar ner mig sjläv till botten
så drar strömmen ner mig




Fri vers av Saara
Läst 609 gånger
Publicerad 2005-05-03 10:14



Bookmark and Share


  Allexandra
Både poetsikt och realistiskt! jättebra siiz!
2005-05-26

    Malin Johansson
det mörka vatten du nu flyter i hoppas jag leder till en ljus glittrande bäck, och då vill jag vara där med dig.... kramar om dig
2005-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Saara
Saara