Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan tystnaden talar det språk vi båda förstår

Jag går genom min nedsläckta lägenhet

de få rum jag har
och räknar skärvorna
av mitt krossade hjärta

och stjärnorna

mjölkdunken
låter mig halsa tröst

Såg du också månen i går
och grät ditt hjärta tårar av blod
skrattade du med din syster
och sköt ni ner varsin stjärna
att önska på?

Jag vill fortfarande
att vi ska bo i varandras hjärtan
och se solen gå ner
över våra liv

medan tystnaden talar det språk vi båda förstår




Fri vers av Zekehl
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-01 17:04



Bookmark and Share


  Magica VIP
ja, denna känner man igen sig i, problemet är väl när båda talar samma språk men befinner sig på olika håll, iaf bra skrivet :)
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Zekehl
Zekehl