Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vingslag för mycket

 

 

kan ställa till bra mycket oreda

växa till tyfoner om det vill sig

riktigt illa..

 

på en annan del av Jorden




Fri vers av Nattviol
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-01 21:45



Bookmark and Share


  Inkarasilas
The Butterfly Effect!
Fiffigt, och min hjärna gick upp i varv nu,
neeej jag måste ju sova...
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol