Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag älskar dig iallafall...




Jag stör mig på

att du aldrig fäller ner toalocket

att du gör så att osten blir som en skidbacke

och inte sätter på korken på tandkrämstuben


- men jag älskar dig iallafall!




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 10:33



Bookmark and Share


  * Ammi *
vardagslivet i ett litet skal ..
2007-11-02

  Yvonne
Precis så är det. Man får överse med småsaker. Håller inte kärleken för sådant är den inte äkta.
2007-11-02

  charlotte hedendahl
En gullig och humoristisk kärleksförklaring!
2007-11-02

  Michaela Dutius
Ja det gäller att se det väsentliga - även när man stör sig på småsakerna. Fin text med en härlig underton av både humor och kärlek
2007-11-02

  Catrin
Det finns alltid små smaker som vi kan reta oss på men kärleken går djupare en så.....
en söt liten kärleksförklaring
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis