Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer bryta mig loss

jag kommer betala tillbaka
jag kommer slå tillbaka
snabbt kommer jag flyga förbi
ni kommer inte hinna med
för när jag skapar går det undan
de är explosivt som ren dynamit
jag känner mig hyperaktiv
orden bara flödar fram



har aldrig kännt som jag gör nu
känner att de e min tur
att bryta mig ut
slå mig fri
jag älskar det jag gör jag älskar mitt liv
tänker ta ett stort kliv
och aldrig titta tillbaks
allt de där e förlåtet
allt de där är glömt
tänker skapa allt som känns rätt
allt som kommer inifrån
har mina drömmar har mina visioner
dom e så starka omöjliga att radera
dom kommer alltid finnas kvar


har varit feg o rädd för länge nu
suddar ut all skammen som har plågat mig så
tänker göra det jag tycker känns rätt
kommer inte sluta förrän jag når fram till mitt mål
och på den dagen ska jag stå stolt o stark
och visa alla va de e jag har slagits för
att alla tårar och allt blod o svett inte va förgäves
att allt hade en mening
att de va hit jag ville nå




Övriga genrer av headspinn 488
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-11-02 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488