Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sanning


ojdå





Kvinnan föds med makten
sen sitter Hon på den
hela livet
och delar ut den efter behag
till gunstlingar




Fri vers av forskaren
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 13:18



Bookmark and Share


  Lena Renman
:-) från mitt håll ser det inte ut så.
Lena
2007-11-04

  Madde69
Eller inte??
2007-11-02

  Mats Henricson
Intressant men kan du belägga det ?
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

forskaren