Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad som händer när du knarkar för mycket


Rör mig inte förihelvete!

Pommesfrites i sängen, mina tankar knastrar när jag inte tänker på dig.
Flyr in till grannen och virrar runt mig i hans rosa filt.
"Du kan inte ta mig"
Det luktar kattpiss och ute i trappuppgången slår någon ett barn.
Skrik bryter ut tystnaden, i mitt försummande av allt och alla.
Mobilen piper sorgset och ozzy smeker min kind och säger goodbye.
Fredag och vi skålar för det är hardcore och militärer går ofta på vår krog.
Kanske slipper jag vara ensam, kanske slipper jag vara arg eller så slår jag henne honom han hon och dig på käften och går och shottar tequila.
Så jag kan somna fort utan att det korsar och slår mig i mitt sinne.
Svamlar, ramlar och samlar mina gosedjur i en cirkel runt mig, det skyddar mig.
.
Det dunkar hållkäften på dörren, du kommer bli vräkt om du inte sänker volymen och jag kan stå här hela natten om det behövs.
Så jag stänger av dörrljudet och smälter in i musiken som ska få mig att må bättre.
Jävla fitta, håll käften.
Du vet ju ingenting!
Sen är det över... ska vi festa? varje dag? i låten som du spelar säger dom att om man festar varje dag mår man bra, jävla skit låt, dom ljuger ju, lilly allen sjunger att hon ler när du mår dåligt.

Så gör som henne, le hela världen åt mig för jag mår dåligt!




Fri vers av Niz
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niz
Niz