Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miradouro de Sao Pedro de Alcantara

 

Miradouro de Sao Pedro de Alcantara
erbjuder ett obeskrivligt
vackert panorama över de östra stadsdelarna
men jag hade solen i ögonen
och en sten i skon
så jag köpte ett vykort
som jag har någonstans




Fri vers av Göran P Rödholm VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-02 18:54



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
Haha-du har skön humor,du!
2008-05-07

  ochjag
Lisboa?
2007-11-03

  sister mary
Så som livet är ibland, man är för upptagen av nåt litet som skaver för att hinna uppleva storheten när den breder ut sig :)
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm VIP