Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
L :)


SMS krig

Svarta små krumelurer
svarta på vitt

    fast mestadels röda

Digitala små kyssar
missar målet sitt

målar målbild javisst
om än mest hypotetiskt

för åter igen
de kokas till soppa
fastän de allt för ofta
är allt för få för att mätta
för få och för lätta
för tunna på superlativ
men för tunga

på tungan

för de är supersubstitut - absolut
helt på det klara
att de
just bara
är en redning för saknad
eller typ som en baktakt
- ett taktslag en jazzakt

Men det är väl ändock
inte så bara
Och så är de ju faktiskt
ganska så söta

De där små krumelurerna i svart
svarta på vitt

   fast mestadels röda




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-09 14:18



Bookmark and Share


    Nattviol
\"för åter igen
de kokas till soppa
fastän de allt för ofta
är allt för få för att mätta
för få och för lätta
för tunna på superlativ
men för tunga

på tungan\"

orden virvlar runt i munnen
på mig och jag smakar av
och gillar!
; ))
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken