Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting

vaknar
känner ingenting

tomt
vad har jag att leva för?
och tårar som letar sig fram
där
som svider och vill ut

och sol som glimtar svagt
genom fördragna gardiner
en blick på min vänsterarm
sår, märken

ingen får se
de jävlarna vill inte försvinna

och jag känner att jag vill
vara så nära dig
som de andra
när jag ser deras ögon

de har något att leva för




Övriga genrer av lills
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-03 14:05



Bookmark and Share


  Frökenfanny
Stark med mycket känslor:D
2007-11-04

  Just Emotions
kanonbra!!!
2007-11-03

  Markattan
Välformulerade rader som känns,
och bilden är super.
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

lills
lills