Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lika mycket ditt

det är nog sådana saker du inte förstår
vad jag gjorde igår skulle jag inte göra vanligtvist
precis som du
för vad fan gjorde du?
jag hatar att vakna till bakfylla jag hatar att vakna till tårar
till stelnat blod på armen
till dig, förbannad för att du är
rädd om mig men dina ord sårar ändå
vad har jag gjort
ja, vad gjorde vi egentligen




Övriga genrer av lills
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-23 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lills
lills