Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommarromans

Läppar som möts,
ord som viskas
Förföriska löften,
hemliga möten

Men det falnar snart,
till höstens mörker
Nu är det baran ett minne,
av en kort sommarromans




Fri vers av _sommarbarn_
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-03 14:30



Bookmark and Share


  Just Emotions
känns igen.. bra skrivet!
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

_sommarbarn_
_sommarbarn_