Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdag

Vindar som leker,
sandkorn på stranden
Havsluft salt och kall,
letar sig upp i näsan
Vågor som slår,
skum som yr
En vacker vårdag.




Fri vers av _sommarbarn_
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-19 12:20



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jättesnyggt poetat!!!
2008-02-19

  prinscess VIP
låter fint
2008-02-19

  mare VIP
..härlig !
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

_sommarbarn_
_sommarbarn_