Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvävs.

Luften går ur mig
Kippar efter andan,
men ingen luft

Håller på att kvävas,
i min egen värld
I mina tankar,
håller jag på att drunkna

Drunkna av minnen utav dig,
alla lika dystra,
alla lika mörka

Kan inte nå ytan,
kvävs i mörkret,
i mitt eget sinne
Av mina minnen...




Fri vers av _sommarbarn_
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-11-09 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_sommarbarn_
_sommarbarn_