Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggland

Skuggor som ruvar,
tysta o dystra
Mörka som tankarna jag bär,
inom mig...

Mänskor som tittar efter en,
när man går
Ser på en,
med dolda ansikten
i skuggan...

Skuggor som ruvar,
i mitt hjärta
De känner igen en,
fast man dolt allt

Skuggor som följer en,
vart man än går
Känslor av sorg,
tårar av ilska
Och ensamhet,
Som i ett skuggland...




Fri vers av _sommarbarn_
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-09 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_sommarbarn_
_sommarbarn_