Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småstads ironi

Ord,
rykten,
forskande o nyfikna blickar
Viskande röster,
\"vad var det som egentligen hände i fredags?\"

Hatar alla dessa stunder,
mänskor som tror att de är ett av världens alla under
Mänskor som antar att de vet,
men där har de fel!

De kallar det idyll,
småstadsidyll
Men det är livets ironi,
en småstads ironi...




Fri vers av _sommarbarn_
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-09 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_sommarbarn_
_sommarbarn_