Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar...

Tusen tårar
glittrande kristaller,
mot din kind...

Varför?

Blänkande blad,
knivens egg rispar din hud
Blodröda tårar,
sipprar fram i mörka floder
Ur den skåra,
du gjorde...

Vad är det som händer?

Själen är skadad,
såren djupa
och
verkligheten hård och kall

Ärren finns där, är alltid kvar

Ord som sårar,
finns där
Gör ärr i ditt hjärta,
så att du vill känna fysisk smärta

Varför?

Varför blir det så här...

Varför?




Fri vers av _sommarbarn_
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-11-09 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_sommarbarn_
_sommarbarn_