Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fatalist



Ser i minnets backspegel

hur det kunde ha blivit

men som det inte blev

ibland är det bara så

att saker och ting

inte blir som man tänkt sig

livet går sin egen väg

och våra öden är

antagligen

skrivna i stjärnorna....




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-03 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis