Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stressat



Ibland borde man boka möte med sig själv

bara för att få veta

vad tusan det är man egentligen håller på med




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-03 21:11



Bookmark and Share


  joss
Den första reaktionen när jag läste detta, var att ett leende spreds över mina läppar. När jag läste raderna igen fick jag en bättre blick på vad orden innebar.. och det är underbart!
2007-11-03

  * Ammi *
ha ha .. se dig i spegeln ..
2007-11-03

  charlotte hedendahl
Coolt tänkt! ;D
2007-11-03

    papillon
Det där var faktiskt riktigt kvickt!
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis