Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE...


Handbojor - inte bara en leksak

 

 

 

efter att ha pratat med dig i några veckor
så tänkte jag
"hon är nog den rätta!"

efter att jag spenderat en oförglömlig dag och en underbar natt med dig
så visste jag
att aldrig har jag känt såhär förut

andra gången jag reste hem till dig
så hade jag med mig en liten överraskning i väskan
jag drog upp ett par handbojor
och du skrattade lite

men handbojorna var inte enbart för äventyr i sängkammaren
nej, de var även en symbol
på att du och jag hör ihop
att vi aldrig ska skiljas åt

två nycklar
en till dig
en till mig

två veckor utan dig
och jag känner
att jag vill inte tvingas leva utan dig

mitt hjärta slår
slår för dig
kärleken är sårad
men kan aldrig dö

jag älskar dig och ingen annan
så kommer det alltid att förbli

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-04 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP