Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE..


Jag såg drömmen gå förbi

 

 

jag sitter här på min stol
en prilla under läppen
och Per Gessle sjunger om jag någonsin har sett en dröm gå förbi

jag knyter näven
och skrattar åt mig själv

jovisst har jag sett en dröm gå förbi
jag höll henne i min hand
men jag kunde inte få henne att stanna

trots det så vill jag inte ge upp
jag tänker vänta här
i snöstorm och bitande kyla

i hopp om att du ska gå förbi
då ska jag fånga drömmen
och aldrig ska jag förlora den igen

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 528 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-04 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP