Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men om du ska dö

Jag vet inte hur vi faller
Eller hur vi orkar stå
Men vi har funnits för varandra
I snart fyra år
Och för varje år som går med dig
Tror jag att jag tappar dig
På regnvåta gator vandrar jag nu
På väg hem till ditt hus och till dig

Ja, på regnvåta gator svävar jag fram
Likt en våldnad som aldrig fått ro
En cigarett dallrar från min blåkalla läpp
Och det känns svårt att tro att något kan gro

Det är otänkbart att något kan gro här hos oss
Här är för kallt och för kvavt och för tyst
Men jag har mina minnen om sängen du hade
Om dina läppar och din sommarbruna byst
Och människor här ler mot dig
Och människor här blänger mot mig
Men om du ska dö
Ska jag dö bredvid dig




Fri vers av Piri Piri
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-04 03:21



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
man dör alltid bredvid någon, när man ligger där. i det tysta, och tänker det där, precis det där. och ä r det där. tillsammans, och ensamt- då det är över. fint och starkt förmedlat, tack.
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Piri Piri
Piri Piri