Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galning? Poet?

Om

du hör en person

              (se hur himlen höjer sig

              oändligt, oändligt ...)

prata för sig själv

              (i stadens rännstenar, döden ...)

osammanhängande

              (jag låter solen

              komma mig till mötes

               i nyputsade skor ...)

 är det antingen en galning

             (och mitt liv, detta stycke av liv, detta livstycke ...)

eller en

              (låt morgonens trumpeter

               väcka blommorna till dagens värv!)

poet!
 

 

 




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-04 10:22



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Nog är det en fullträff alltid !!
2007-11-13

  glasblåsarblå
stämmer alltför bra! :)
2007-11-11

  joss
Detta fick man en riktigt härlig känsla av!
2007-11-04

  Patrik M/nsson
två texter i texten intressant tänk.det skulle ju kunna vara någon sånt där data -chip som opererats in i skallen som fångar upp singnaler av utomjordligt slag lite som ett tema ur \"en ding ding värld\" tiningen . troligt vis är det en vissångare med inövnings svårigheter

rolig spännande text tack för påläsningen
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP