Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och mitt instrument


Jag och mitt instrument

vi lät som ett jädra skämt

jag övade aldrig

och tyckte att min altflöjt

var ganska larvig

min flöjtlärare jobbade och slet

men till hennes förtret

det sig sket

hon ut genom fönstret hängde

och jag den förhatliga altflöjten slängde

kanske var jag helt omusikalisk

eller också bara teatralisk

men när läraren åt mig hutade

jag på raska ben hemåt kutade




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-04 11:33



Bookmark and Share


  W.Riter
Viljan för flöjten fanns nog inte just då...Var sak har sin tid.:-)
2007-11-04

  Yvonne
Härligt humoristiskt. Skrattar.
2007-11-04

  Michaela Dutius
En härligt humoristisk text med en liten underton av trots
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis