Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka: Jag begär inget annat

Just för att jag vet,

att du ger mig allt du har,

är bönen enkel.


Fortsätt bara älska mig,

som du gör, även imorgon!




Bunden vers (Haiku) av Attimi
Läst 696 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-04 12:02



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Helt klart vackert gjort. ;)
2007-11-04

  Michaela Dutius
Andlös och berörd skriver jag bara: Skickligt poetat!
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi