Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodspår på stranden

Den natten lyste månen blodröd

Över mina uppsträckta händer
föll glödande gnistor ned.

Guldkorn falnade och dog
de blev till aska på stranden där jag stod.

Över vassa stenar lämnades röda spår.



Inatt sköjler silvertårar in över stranden
där jag skrev ditt namn med mitt blod.





Fri vers av Katinka VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-04 13:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande spår!
:I
2011-04-25

  Larz Gustafsson VIP
Stor dramatik och mycket skönhet.
2008-12-24

    Kaktus93
Jätte bra! Den var verkligen fin :)
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP