Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i paradiset

 


Likt klängrosor
växer taggtråden
längs min trädgårds stenmurar

Och mitt paradis
har dött i sandstorm
under brännande januarisol

Kallsvetten fyller
min sinade springbrunn
där mögelsvamparna blommar

Och aldrig mer
blir livet vad det varit
då lammet river vargen

 




Fri vers av Anna H
Läst 322 gånger
Publicerad 2007-11-04 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H