Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Somaliska


Sawir

khabow xir sanduqa hir braf noqo murayat sida atahay hooseya




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 483 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-04 15:39



Bookmark and Share


  lilla t
Nu har jag klurat lite...
Bilden vågornas bränningar svämmar in över det låga landskapet... hehe... neee får inte till det.
2007-11-14

  lilla t
funderar på vad detta kan betyda... :)
2007-11-14

  Marita Persson
Har en kompis från Somalia, han får korrekturläsa innan jag kommenterar...
2007-11-10

  stella
Kan du ta ut sanden och myrorna ur min hossa?
2007-11-07

  aol
det är som grekiska ja vad men bjarne har en tanke med det
2007-11-05

    Maria Malm
Orden ser trevliga ut, men vad betyder de?
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö