Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla helgons dag


Denna dag tänker vi på
de som inte längre finns hos oss

Denna dag funderar vi över
vad som finns på andra sidan

Denna dag tänder vi ett ljus
och lägger en blomma på en grav

Denna dag är alla helgons dag
Låt den bli en tankens dag




Fri vers av Helena
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-04 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena
Helena