Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp!

Man kan vara lite rädd för sig själv.
Om man är gjord av nitroglycerin.
Speciellt om kroppen börjar skaka litegrand.
Just nu undrar jag om kroppen har börjat skaka lite grand.




Fri vers av Ola Nilsson
Läst 338 gånger
Publicerad 2007-11-04 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Nilsson
Ola Nilsson