Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte


lösenord

jag tror jag måste ha
ett lösenord

har du inte hört talas om privatliv och jag
gråter sönder ögonen i den knöliga kudden
när du kallar dom låtsastårar så
gråter jag lite till
jag vill att du ska tro på mig
och låta mig vara
som en normal mamma

och jag hatar dig för du
kastar bort mina drömmar
städar bort allt hopp

och jag älskar dig för du
är ett så bra exempel på hur det går
på det jag inte tänker uppnå




Övriga genrer av lills
Läst 182 gånger
Publicerad 2007-11-04 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lills
lills