Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BILL

 

Bill

Den du inte ska lita på

Den du inte ska hoppas på

Den du inte ska förvänta dig något av

Bill

Vill gör rätt

Jag vet att du vill

Bill

Du väljer dina ord med omsorg

Det blir fel ändå

Bill

Du sårar, du vet det ändå händer det gång på gång

Bill?!?

 

 

Det är natt ännu en lång, mörk och tyst natt

Du är sur och ledsen

Du vågade lita, du blev sviken av

Bill

 

Man behöver inte söka för att finna

Ingen söker efter

Bill

Man behöver inte springa för att hinna

Bill dyker upp ändå




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 527 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-04 21:35



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag hade, också, en gång,
en Bill, flickornas älskling,
till allas häpnad, blev
han min! Men han
fortsatte, att älska
flickorna, mer än
mig... Så allt
sprack! Och jag?
STACK!!!!
2007-11-21

  Mats Henricson
Han verkar vara en mindre trevlig typ, du kan hitta många bättre !!!
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel