Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du kanske inte ser på mig
du kanske inte hör
av någon anledning förstör du allt jag gör
Du krossar mina drömmar
en efter en
sedan börjar du snabbt om igen
Snart ger jag upp
du har tydligen vunnit
Men en sak ska du veta
att hur du än krossar mig
var du än gör det
så kommer jag förfölja dig
som det spöke jag blivit




Övriga genrer av Sikska
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-11-05 16:37



Bookmark and Share


  TjejenSomGråterTyst
FY FAN:O Å magda säger att jag e duktig... du e ju så mycke bättre:$
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska