Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte hur detta blev.. Bara skrev av mig. Vilket kanske var idiotiskt, vad vet jag.


Mitt idiotiska Hjärta

 

 

 

 

här är jag
en man
en romantiker
en vilsen poet

inom mig har jag en idiot
som bankar och slår
idioten är fylld utav kärlek
som aldrig glömmer dig

för visst måste det vara idiotiskt
hur jag mötte dig för snart ett halvår sedan
jag föll för dig och du föll för mig
vi älskade varann
men sagan nådde sitt slut
när jag inte längre kunde finna din famn

ja, det är så idiotiskt
för hur jag än försöker
så kan mitt hjärta inte glömma dig
idiotiskt, för jag älskar fortfarande dig

men idag när du sa till mig
att jag inte ska kalla mitt hjärta idiotiskt
de var de första orden du sa till mig på väldigt länge
det var då tårarna rann

återigen så förbannade jag mig själv
att jag ska vara såhär
en idiot

jag visste inte vad jag skulle ta mig till
så jag berättade detta för en vän
och även hon sa att det inte är idiotiskt att älska så som jag gör
hon sa att det är ju bara bra och sällsynt
att jag kan älska dig så innerligt

sedan blev jag tyst

för jag insåg att jag endast vore en idiot
om jag INTE älskade dig

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 1090 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-02 18:06



Bookmark and Share


    BABYSTAR
Jag hatar att jag känner igen mig men ändå så älskar jag det för jag känner igen mig i nåt så vacker som det här. Men känslan du beskriver är så hemsk att själv bära på och gör så förbannat ont och ingenting får det att bli bättre.

Jag tycker om det du skriver, och jag hoppas att du som jag, kanske lyckas glömma nån dag, i alla fall ett tag.
2008-07-17

  stella
Stycket som börjar med: inom mig har jag en idiot är så bra att det kan stå för sig själv. Det är som en rysk babusjkadocka eller 3 överraskningar i en; du, idioten och fyllningen av kärlek. Riktigt bra!
2008-03-13

  Louise. J
Ärligt och perfekt skrivet och du har inte ett idiotiskt hjärta. Känslor känslor du vet..
2008-03-07

  caasandra
väldigt ärligt intryck. Jag tycker om den mycket !
2008-03-04

    Östergaard
Känslofyllt och riktigt bra! Och nej, du har inte ett idiotisk hjärta! =)
2008-03-02

  Larz Gustafsson VIP
\"Hjärtat mitt, var still...\"
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP