Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odödlig

Hur kan du tro att du är originell
när allt du gjort,
allt du är,
säkerligen har funnits förr.

Vad är det som skiljer dig
från de miljader
människor
som gått på denna jord före dig?

Är det ditt leende?
Dina ögon,
din röst
eller barnen du håller i famn?

Barnen som ler upp mot dig
de som älskar dig.
Varför vet du ej
men du älskar dem mer än ditt liv



Inom dig vet du en sanning
vad som gör dig unik
gör dig värdefull
och de har hennes ögon och leende

Men de har din haka
din personlighet
och hjärta
De har bitar av din själ i sig

Tillsammans blir ni ett
och de är sannerligen
det som gör dig unik
och det som gör dig ihågkommen

I deras hjärta kommer du alltid leva
eftersom din själ
är deras själ
Liksom din själ är från dina förfäder

I en unik cirkel av liv
kan ingen människa dö
då alla har en del som lever vidare
i hjärta, och själ hos sin familj.




Fri vers av Sikska
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-09 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska