Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckeln till mitt hjärta

Jag har låst mitt hjärta

Nyckeln har bara jag

Den passar inte riktigt,

så det är trögt att få upp låset

Men det går

Om man har lite tålamod




Övriga genrer av osynlig
Läst 1188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-05 15:41



Bookmark and Share


    Margaretha Garp
Mycket känslosam liten dikt. Det är nog många som har låst sitt hjärta, men inte har tålamod att pilla upp låset igen. Men du har det.
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig