Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi skrev dikter på kören om mod och rädsla och alla som känner mig vet hur otroligt djup jag är. Så jag gick rakt på sak


Mod

Att vara modig handlar inte

om att göra något

som ingen annan vågar

 

När man är modig

gör man något

som man själv egentligen

inte törs




Övriga genrer av osynlig
Läst 770 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-29 08:11



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Det här är hur rätt som helst!!
2008-02-05

    ej medlem längre
litet och enkelt om nåt så stort
2008-02-01

  Daniel_78 VIP
gillar jag.
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig