Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

 

Varför inte tro på älvor?

Varför inte tro på troll?

Varför inte tro på spöken?

Varför inte tro att du kan flyga?

 

Måste du leva i verkligheten?

Måste du vara så tråkig?

Vem bestämmer vad du ska göra?

Vem bestämmer vad som finns?

 

Hur vet du att älvor inte finns?

Aha, någon har sagt det

Och Carola säger att homosexualitet är en sjukdom 

 

Varför tror så många på Gud som ingen sett?

Varför tror ingen på tomten som alla har mött?




Fri vers av osynlig
Läst 790 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-01 09:37



Bookmark and Share


  camillala
tänkvärd text
tack för läsningen!
2008-04-15

  Larz Gustafsson VIP
Har du sett en älva eller ett troll?
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig