Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
änglar lever bättre i himlen


Gud ångrade sig

han gav bort sin vackraste gröna ängel

som inte var färdigvuxen

 

inte färdig för ett jordaliv

 

liten och skör

knappt så vingarna höll

gud ångrade sig 

 

men hon kommer tillbaka senare

när hon är redo för livet

 




Övriga genrer av osynlig
Läst 829 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-09 23:58



Bookmark and Share


    Morbide
så vackert :)))
2007-08-16

  sockerspöket
för mig är inte det här bara en dikt. Det är en saga.

Väldigt vacker, och skör.
2007-07-21

  Amina
mmums vad vackert, dfin och underbart...men...detta är poesi(!)..inte bara ord, så mycket mer än bara. <3
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig