Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att komma och gå igen

Vi frågar Gud varför inte alla får leva klart

Då svarar han att änglar är för fina för att leva på jorden




Övriga genrer av osynlig
Läst 749 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-27 13:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ush vilket hemskt svar
2008-02-01

    crapcat
den här var väldigt fin
men om det verkligen är så, då kommer jag nog leva länge
2007-11-05

  Darkness
Åhå.. är det så han svarar =)
2007-10-27

  mare VIP
Vilka vackra tankar........
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig