Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla världen vacker

Måla peacemärken på Vita huset och känn kapitalismen försvinna

Måla hjärtan på Kumlaanstalten och låt dem se solen

Måla blommor på Astrid Lindgrens barnsjukhus och och kramar till de som behöver

Måla kors på riksdagshuset och känn att livet är underbart

Måla hopp hos de svagaste och låt dem veta att de finns




Övriga genrer av osynlig
Läst 910 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-04 13:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det varlängese jag hörde nåt om politiken som var vackert.
men den här gilar jag

hade passat på 70-talet
2007-11-30

  Ezo
Fint skrivet, känns alltid bra att det finns sådana människor som dig kvar :)
2007-09-23

    crapcat
Fint skrivet! Ger mig en vacker känsla.
2007-09-08

  Amina
som kommentar applåderar jag!, hehe
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig