Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara människa

Jag vet att jag inte är en ängel
så sluta se glorian över mitt huvud
Men ingen djävul heller
trots alla mina små skämt

Kan du inte se
att det finns ett mellan ting?

För jag är snäll ibland, riktigt snäll
Och bryr mig om de som förtjänar det
så som min familj eller mina vänner.
För dem kommer jag alltid att stå stark

Ibland är jag elak
men bara de som förtjänar det
så ska jag se till att de betalar
för vad de har gjort fel

Så visst, jag erkänner!
Jag är ingen av Guds barn
men inte heller djävulens sändebud
Jag är människa i själ och hjärta

Jag är en människa
som vandrar på en knivegg
balanserar över vad som är rätt och fel
baserat på min egen moralkompass

Jag trivs med att ledas av min moral,
vad jag anser rätt och fel,
För jag har insett att jag måste
göra fel ibland för att veta vad som är rätt




Fri vers av Sikska
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-21 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska