Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal dikt


Likt en mardröm

Sanningen stod där

mitt framför mina ögon

så outhärdlig

och så hopplöst

allt verkade.

 

Likt en mardröm

väckte livet mig,

Det gäller att hålla

huvudet högt

för att finna meningen igen.

 

Att se det positiva

när allt känns negativt

lyfter själen

och ger dagen nytt ljus. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 148 gånger
Publicerad 2007-11-05 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson