Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna i somras


Singel

konstigt

för mycket fritid

tar tid

men känner inte lugnet

bara mer stress.

 

Singel

kanske dax att börja leva

känna luften i lungorna igen.

 

En tid emellan

en tid för mig 

vill inte missa

vad som händer

kanske såren läker

det går iaf vidare. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-05 17:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en längtans och förhoppningens text; att ta vara på livet och dess möjligheter...
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson