Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minns inte när jag skrev denna


Leker en tid i evigheten

Stunderna lever

vinden passerar,

tystnaden leker med min själ

tiden tickar

eller står den still

 

Evigheten är näring

 man glömmer

att det finns ett slut.

 

Leker en tid i evigheten

d å tiden blir som bäst

väntar

njuter

känner solens strålar

fylls av glädje

tills lekens tid ä r slut

och allt hänger på imorgon. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-11-05 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson