Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna i somras


Blundar

Så många tankar som spökar

så många saker

som händer

stress fyller tidens rum.

 

Blundar

ger tiden luft

finner ro igen.

 

Nu kan jag åter

ge vardagen en chans. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 162 gånger
Publicerad 2007-11-05 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson