Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna för ett tag sedan


Det börjar nu

Instängd i tortyr

mörkret slöt sig mer

och mer.

 

Som en fågel

med brutna vingar

som längtar efter friheten.

 

Men nu

är allt över

för friheten börjar idag 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-05 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson