Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna när jag var yngre


Sakta kommer det åter

Timme efter timme
minut för minut
sekund för sekund.
 
Tiden närmar sig
sakta
mot dig.
 
Tankarna vandrar
känslorna skvallrar
men tiden känns
som om den stod still. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-05 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson