Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tanke bakåt


Hjälplös igen

Samtalet

det skrek inom mig

ville gråta

men inga tårar kom.

 

Du ligger på sjukhus

och jag kan inte komma.

 

Vet inte

hur det ska gå

känner mig åter så hjälplös.

 

Varför händer sånt här så ofta? 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-05 17:59



Bookmark and Share


  Ronny Berk
berörande poesi; skriven med stor omtanke...ja...
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson